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dimanche 6 mai 2012

POISSON FRIS + PAPILLOTTES DE RIZ / FRY FISH + RICE BAGS


LES INGRÉDIENTS / THE INGREDIENTS

- 2 POISSONS / 2 FISHES
- 1 DEMI POIVRON / HALF OF A PEPPER
- 6 OGNONS / 6 SPRING ONIONS
- 2 TOMATES / 2 TOMATOES
- 6 GOUSSES D'AIL / 6 GARLIC GLOVES
- 1 VERRE DE RIZ / 1 GLASS OF RICE
-  FEUILLES DE CHOUX VERT / GREEN CABBAGE LEAVES
- 1 VERRE DE ROSE / 1 GLASS OF ROSE WINE
- 1 ŒUF / 1 EGG






 PELER LES TOMATES ET LES COUPER EN PETIT DES AINSI QUE LE POIVRON ET LES OGNONS. RÂPER LES GOUSSES D'AIL.
COUPER LES POISSONS , LES ASSAISONNER ET BATTRE L'ŒUF  PUIS LE VERSER SUR LE POISSON. DÉTACHER DES FEUILLES DE CHOUX ET LES BOUILLIR ( elles ne doivent pas être trop cuite;)

TO PEEL THE TOMATOES, CUT THEM IN SMALL PIECES WITH THE PEPPER AND THE ONIONS. TO GRATTE THE GARLIC GLOVES.
CUT THE FISHES IN PIECES, ADD ALL THE SPIECES AND THE BEATEN EGG OVER IT. 
TO BOIL SOME GREEN CABBAGE LEAVE ( they should be half cooked);












CUIRE LE RIZ A MOITIE. FAIRE REVENIR LE RIZ AVEC LES OGNONS , LE POIVRON  ET L' AIL PUIS VERSER UN VERRE D'EAU POUR RECOUVRIR. AJOUTER LA TOMATE ET LAISSER LE TOUT CUIRE A FEU DOUX. FRIRE LE POISSON ET LE LAISSER DANS FOUR CHAUD ETEIND.

HALF COOK THE RICE. THEN FRY IT WITH THE ONIONS, THE PEPPER AND THE GARLIC THEN POUR 1 GLASS OF WATER TO COVER IT. ADD THE TOMATO AND LET EVRYTHING COOK AT LOW HEAT. FRY THE FISH AND LET STAY IN A WARM OVEN OFF.








GRAISSER UN PLAT A L'HUILE D'OLIVE. DANS UNE FEUILLE METTRE UNE CUILLERÉE DE RIZ ET FERMER LA FEUILLE. PUIS POSER LA DANS LE PLAT A FOUR ET FAIRE LES AUTRES DE LA MÊME FAÇON. PUIS METTRE LE PLAT AU FOUR A 180 degrés;
SERVIR QUAND C'EST CHAUD.

SPREAD SOME OLIVE OIL ON AN OVEN PLATE. ON A CABBAGE LEAVE PUT 1 BIG SPOON OF RICE THEN CLOSE IT. THEN PLACE IT ON THE OVEN PLATE AND FINISH THE OTHERS IN THE SAME WAY. PUT IN THE OVEN AT 180 degrees;
SERVE WHEN IT IS HOT.






BON APPÉTIT / ENJOY YOUR MEAL





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