LES INGREDIENTS / THE INGREDIENTS
- 2 TILAPIAS / 2 TILAPIAS
- 1 POIVRON ROUGE / 1 RED PEPPER
- 1 GROS OIGNON / 1 BIG ONION
- 1 GROSSE TOMATE / 1 BIG TOMATO
- 1 OEUF / 1 EGG
- 500G D'AGARI / 500G OF GARI
- 3 PLANTAINS MURS / 3 YELLOW PLANTAINS
- 1 CITRON VERT / 1 LIME
- 1 PIMENT ROUGE / 1 RED CHILLI
- 2 CUBES OR / 2 CUBES OR
- FEUILLES DE CÉLERIS / CELERY LEAVES
- VINAIGRE, HUILE DE TOURNESOL / VINEGAR, SUN FLOWER OIL
VERSER DE L'AGARI DANS UN BOL PUIS Y VERSER UN VERRE D'EAU ET RECOUVRIR LE BOL.COUPER LE POISSON EN 4 PARTIES. COUPER L' OGNON, LE PIMENT, LA TOMATE,LES FEUILLES DE CELERIS ET LE POIVRON EN PETITS MORCEAUX. ÉCRASER LES CUBES OR ET BATTRE L'ŒUF.
PUT THE GARI IN A MIXING BOWL . THEN POUR A GLASS OF WATER AND COVER THEBOL.CUT THE FISH IN 4 PARTS. CUT THE ONION, THE PEPPER, THE TOMATO, THE CELERY LEAVES AND THE CHILLI IN SMALL PIECES. CRUSH THE 2 CUBES OR AND BEATTHE EGG.
METTRE LES MORCEAUX DE POISSONS DANS UN PLAT AVEC DES HERBES DE PROVENCE, SALER ET POIVRER. PUIS VERSER L'OEUF BATTU ET MELANGER LE TOUT.
ÉGRAINER L'AGARI.
DANS UN RÉCIPIENT METTRE TOUS LES CONDIMENTS COUPES EN MORCEAUX. DANS UN BOL FAIRE UNE VINAIGRETTE ET Y AJOUTER LE PIMENT ET LES CUBES OR PUIS BIEN MÉLANGER AVEC LES CONDIMENTS. ALLUMER LE FOUR PUIS FAIRE FRIRE LE POISSON ET LE RECOUVRIR AVEC DU PAPIER ALUMINIUM. PUIS METTER LE POISSON FRIS DANS LE FOUR CHAUD ET ÉTEINT.
PUTTING THE PIECES OF FISH IN A DISH WITH MIXED HERBS, SALT AND PEPPER. THEN POUR THE BEATEN EGG AND MIX EVRYTHING.
SEPARATE THE GARI SEEDS . IN A MIXING BOWL PUT ALL THE CONDIMENTS REDUCED INTO PIECES. IN A BOWL MAKE A DRESSING THEN ADD THE CHILI AND INCLUDE THE CUBES OR. THEN MIX WELL WITH SEASONINGS.
SEPARATE THE GARI SEEDS . IN A MIXING BOWL PUT ALL THE CONDIMENTS REDUCED INTO PIECES. IN A BOWL MAKE A DRESSING THEN ADD THE CHILI AND INCLUDE THE CUBES OR. THEN MIX WELL WITH SEASONINGS.
TURN ON THE OVEN. FRY THE FISH AND COVER IT WITH FOIL. THEN PUT THE FRIED FISH IN THE OVEN HOT AND OFF.
DANS UNE PASSOIRE METTRE UN TISSU PROPRE PUIS VERSER L'AGARI ET LE RECOUVRIR AVEC LES REBORDS DU TISSU. PUIS LE FAIRE CUIRE DANS UNE MARMITE A COUSCOUS. FAIRE BOUILLIR L'EAU AVANT DE PLACER LA PASSOIRE.
CELA PRENDRA PAS PLUS DE DIX MINUTES POUR LA CUISSON TOTALE.
LA CONSISTANCE DOIT RESSEMBLER A DU COUSCOUS.
COUPER LES PLANTAINS EN LAMELLES ET LES FRIRE. METTRE LA SAUCE DE CONDIMENT AU MICRO ONDES POUR 5 MINUTES.
IN A STRAINER TO PUT A CLEAN FABRIC THEN ADD THE GARI AND COVER IT WITH THE EDGES OF THE FABRIC. THEN COOK THE GARI IN A COUSCOUS POT. BOIL THE WATER BEFORE PLACING THE STRAINER.
THIS WILL NOT TAKE MORE THAN TEN MINUTES TO COMPLETE THE COOKING.
THE CONSISTENCY MUST LOOK LIKE A COUSCOUS.
THIS WILL NOT TAKE MORE THAN TEN MINUTES TO COMPLETE THE COOKING.
THE CONSISTENCY MUST LOOK LIKE A COUSCOUS.
PLANTAINS CUT IN SLICES AND FRY THEM.
PUT THE CONDIMENTS SAUCE FOR 5 MINUTES IN THE MICROWAVES.
BON APPÉTIT / ENJOY YOUR MEAL
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