lundi 2 avril 2012
MAQUEREAUX FUME AUX PETITS LEGUMES / SMOKED MAQKEREL WITH SMALL VEGETABLES
A VERY CHEAP, DELICIOUS AND EASY RECEIPE TO MAKE.
UNE RECETTE PAS CHÈRE, DÉLICIEUSE ET FACILE A FAIRE.
LES INGREDIENTS / THE INGREDIENTS
- 1/2 POIVRON JAUNE / 1/2 YELLOW PEPPER
- 1 OIGNON / 1 OINION
- 2 TOMATES / 2 TOMATOES
- 5 GOUSSES D'AIL / 5 GARLIC GLOVES
- 3 FILETS DE MAQUEREAUX FUME / 3 SMOKED MACKEREL FILETS
- FEUILLES DE CÉLERIS / CELERY LEAVES
- HUILE D4OLIVE / OLIVE OIL
- 1 VERRE DE RIZ / 1 GLASS OF WATER
COUPER LES TOMATES, LA MOITIE DU POIVRON ET LES OIGNONS EN LAMELLES EXCEPTE L'AIL QUE VOUS COUPEZ EN RONDELLES. ÉMIETTER LES FILETS DE MAQUEREAUX.
CUT INTO STRIPS THE TOMATOES, HALF OF THE PEPPER AND THE ONIONS . CUT THE GARLIC IN SLICES. REDUCE IN PIECES THE MACKEREL FILETS.
METTRE LE POISSON DANS UN PLAT DE FOUR ET ALLUMER LE FOUR A 200 DEGRÉ.
DANS UNE CASSEROLE METTRE 3 CUILLIERES A SOUPE D'HUILE D'OLIVE ET FAIRE REVENIR A FEU MOYEN LES OIGNONS, LE POIVRON ET L'AIL. PUIS RAJOUTER LES TOMATES ET LES FEUILLES DE CÉLERIS. AU BOUT DE 5 MINUTES VERSER LES LÉGUMES POUR RECOUVRIR LE POISSON ET METTRE LE PLAT AU FOUR POUR 5 MINUTES.
SERVIR AVEC DU RIZ.
PUT THE FISH PIECES IN AN OVEN DISH AND PUT THE OVEN AT 200 DEGREE.
IN A SAUCE PAN, PUT 3 TABLE SPOONS OF OLIVE OIL THEN AT MEDIUM HEAT FRY THE ONIONS, THE PEPPER AND THE GARLIC. ADD THE TOMATOES AND THE CELERY LEAVES. FIVE MINUTES LATER
POUR THE VEGETABLES ON THE FISH PIECES.YOU NEED TO COVER THE FISH COMPLETELY. AND PUT THE DISH IN THE OVEN FOR 5 MINUTES.
TO SERVE WITH RICE.
BON APPÉTIT ! / ENJOY YOUR MEAL!
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